De Fietsvakantie Podcast: Het Geluid van Fietskriebels


De serie, in de zomer van 2020 gestart, is gericht op de aspirant vakantiefietser, die nog vragen heeft over de ‘handel en wandel’ tijdens een meerdaagse fietstocht. Ik wil hiermee een bijdrage leveren aan de voorbereiding en het inzicht vergroten voor hen die een fietsvakantie overwegen. In de afleveringen van 2021 ben ik in gesprek met ervaren vakantiefietsers die hun ervaringen delen. In de fietszomer van 2021 hoor je fietsers vaak nog onderweg ergens in Europa. Alle nieuwe afleveringen worden hier, op deze pagina aangevuld. Abonneren via je podcast-app is natuurlijk ook mogelijk. Daar vind je ook alle oude afleveringen.

Informatie & Inspiratie: met het Geluid van Fietskriebels kom je verder!


Matthieu is longpatiënt, met een longfunctie van slechts 30% fietst hij m.n. in de regio waar hij woont. "Als je het andere verhaal wilt horen, dan moet je maar contact opnemen" mailde hij mij een keer. En dát andere verhaal vertelt hij in deze aflevering. Hoe de strijdt die hij voert met COPD  en die samen met zijn fiets aan gaat. Hoe wandelaars hem inhalen als hij een viaduct op fietst, maar hij geeft niet op. Ook grotere, meerdaagse tochten fietste hij. Matthieu vertelt zijn levensverhaal en koos voor het krachtige Kozmic Blues van Janis Joplin. Ik wens je veel inspiratie en luisterplezier!  Foto's die hij onderweg maakt kun je vinden op zijn Instagram: https://www.instagram.com/matthieuverhoeven/ Heb je zelf ook inspirerende fietstochten gemaakt, of wil je in contact komen met mij? Je kunt me mailen op contact@fietskriebels.com Voor meer fietsbeleving kijk op http://www.fietskriebels.com
  1. #52 Op Verhaal Komen Met Matthieu
  2. #51 42 Jaar Fietsbeleving met Annelies en Ton
  3. #50 Met de tour naar de Tour! (10 landen in 10 weken, de fietszomer van Rosa en Sebastiaan)
  4. #49 Een Studente Op De Fiets
  5. #48 Michiel Fietst Samen Met Familie en Vrienden
  6. #47 Frank van Rijn Gaat Verder 3
  7. #46 Frank van Rijn Gaat Verder 2
  8. #45 Frank Van Rijn Gaat Verder 1
  9. #44 De Fietszomer Van Jeroen
  10. #43 De Veloroute du Soleil op met Jonathan
In de Fietsvakantie Podcast hoor je muzieknummers die de gasten aandragen. De connectie die ze hebben met het nummer is soms bij een bepaalde fietstocht, maar het kan ook gewoon bij hen horen. Hier vind je, m.u.v. de klassieke stukken, alle nummers bij elkaar in een afspeellijst. Veel Luisterplezier!

Mis nooit meer een aflevering

Abonneer je waar je ook van podcasts houdt:

Neem contact op

Is er iets waarvan je wilt dat ik het behandel in de podcast?

Gebruik de hashtag #hetgeluidvanfietskriebels op Twitter of stuur een bericht via het contactformulier.

%d bloggers liken dit: