Fietskriebels Steunt KWF Kankerbestrijding !

Leuk dat je deze nieuwsbrief leest, temeer omdat ik interessante dingen te melden heb. Maar eerst even:

Wanneer Is De Camping Open? (6)

Fietskriebels.com bestaat 5 jaar en aan het begin van elk nieuw fietsjaar heb ik met deze tekst van mij laten horen. Nu voor de zesde keer aan het begin van het nieuwe fietsseizoen. De start van het seizoen zal je dit jaar zeker niet ontgaan zijn, ik zond bijna dagelijks vanaf Aswoensdag een fietsidee naar je toe. Dit om mijn 40ste meerdaagse fietstocht te vieren. Mijn vrees was, dat je met een dagelijkse post het helemaal zat zou worden en Fietskriebels zou gaan ontvolgen. Gelukkig was dat niet het geval. De teller is inmiddels opgelopen tot over de 1.200 volgers. Samen met de podcast, die blijvend goed beluisterd wordt en alleen al op Spotify bijna 750 volgers kent, is Fietskriebels uitgegroeid tot een platform waar fietsbeleving wordt gedeeld. Elkaar informeren en enthousiasmeren met als doel, meer mensen te laten ervaren wat een fietsvakantie is. Wil je alle fietsideeën op 1 pagina zien? Hier vind je ze:

Nu de echte nieuwtjes.

Giroclassico Utrecht

Op 20 mei a.s. zal in Utrecht de Giro d’Utrecht plaatsvinden. Ter herinnering aan de start in 2010 van de Giro d’Italia. Het evenement is een toertocht in Italiaanse sferen, waarbij start en finish in Utrecht is. Er kan gekozen worden voor een tocht van 150, 110, 75 en 35 km.

Dit jaar steunt organisator Central Events KWF Kankerbestrijding. De organisaties roepen samen elke deelnemer op om bij te dragen. Fiets tegen kanker en vóór het leven tijdens deze fantastische tochten.

KWF

Fietskriebels ondersteunt en draagt bij aan deze actie en zal zichtbaar zijn tijdens de live-beelden op een groot LED scherm bij de start en finish. Revenuen vanuit de Fietsvakantie Podcast Fooienpod komen zo ten goede aan het KWF.

Meer informatie over het evenement vind je hier:

Nieuwe Rondjes

Naast bovenstaand rondje, is er nog meer nieuws te melden. Je kent waarschijnlijk al de Rondjes Drenthe, Groningen, Utrecht en Friesland. En misschien heb je al gezien dat er hard gewerkt wordt aan het Rondje Zeeland. De verwachting is dat deze nieuwe telg in september gereed zal zijn. Maar dat is niet alles! Deze zomer start ik met het verkennen van de Overijsselse provinciegrens, om ook deze provincie toe te voegen aan voornoemd gezelschap. Overijssel is geen kleine provincie, een eerste verkenning levert 450 km fietsplezier op die de regio’s IJsseldelta, Weerribben-Wieden, het Vechtdal, Twente en Salland met elkaar zal verbinden. Zo’n unieke aaneenschakeling bestaat nog niet! Hou dus deze site in de gaten voor een regelmatige update, al met al hoop ik dat je het Rondje Overijssel vanaf volgend voorjaar kan gaan fietsen.

Meer Tips

Naast de vele tips over het houden van meerdaagse fietstochten, die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan en heb gehoord ben ik steeds opzoek naar nieuwe. Zo ontbreken als voorbeeld nog tips over eten onderweg. Elke fietsvakantieganger heeft zo zijn eigen eetgewoontes. Welke gezonde voedzame en makkelijke maaltijd bereid jij op je brander voor je tent? Wat eet je tussendoor en als ontbijt? Al jouw eet tips en andere zijn welkom.

En wil je op het fietsvakantie-gebied nog meer weten en heb je dat nog niet gevonden? Stuur gerust een mail naar mij. Je vindt het mailadres onderaan dit bericht.

Waar Ga Jij Fietsen?

Deze zomer zal de Fietsvakantie Podcast minder afleveringen laten horen. Ondertussen zullen velen nieuwe routes en ervaringen gaan opdoen. Wellicht wil je die komend najaar en winter delen? Dat zou super zijn! Stuur je me een berichtje via de socials of naar fietsvakantiepodcast@fietskriebels.com

Uitdagingen

Naast mijn eigen uitdagingen (de fietstocht naar de Hak van de Laars in Italië en het maken van de nieuwe fietsroute Rondje Overijssel) zijn Henri, Mark, Karin en Koen onderweg op de fiets. Je hoort ze in de laatste afleveringen van de podcast.

Veel luisterplezier en als je zelf ook een fietstocht of fietsvakantie gaat maken: heel veel veilige kilometers en veel fietsgenoegen. Tot later!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: